02 / 323 8888

Jaвна понуда

за нашите клиeнти

Во согласност со мерките усвоени од Министерството за финансии и Владата на Република Северна Македонија, како последица на кризата предизвикана од вирусот вирусот COVID 19, ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал објавува Јавна Понуда за промена на договорните услови за сите кредити склучени заклучно со 31.03.2020, со цел да им помогне на оние клиенти кои се соочуваат со потешкотии при отплататa на редовните месечни ануитети.

Независно од оваа понуда, сите наши клиенти кои се во можност да продолжат редовно да си ги отплаќаат своите обврски согласно склучените договори за кредит, ги охрабруваме да го направат тоа. Продолжувањето со редовната отплата на кредитот, има свои придобивки исто така:

фиксна месечна отплата
(Пример пресметка во МКД)
Дата на отплата Нова рата според јавна понуда Редовна месечна рата
Препорачано
20.04 1.800 6.000
20.05 1.800 6.000
20.06 1.800 6.000
20.07 10.200 6.000
20.08 10.200 6.000
20.09 10.200 6.000
20.10 6.000 6.000
20.11 6.000 6.000
Вкупно за отплата 48.000 48.000
Дополителни поволности
Побрза отплата на кредитот и можност за нов кредит +
1000 денари попуст при отплата на следниот кредит или
Отпис на пеналите за доцнење до 100%
1% од Вашата уплата Kreddy ја донира во борба против Covid 19, а тоа воедно е и Ваш придонес за побрзо справување со пандемијата! +

Дали Ви е потребан дополнителен совет?

Контактирајте не на 02 323 8888, за да заеднички ја најдеме најдобрата понуда за Вас!

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Partner Locations
Partner Locations
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за KREDDY кредит и кај нашите партнери
Изберете ја најблиската локација
Главно мени

Аплицирај сега

Call back


});