02 / 323 8888

Како да аплицирам за KREDDY кредит

Чекор 1. Одберете ги условите за кредит

Чекор 1. Одберете ги условите за кредит

Одберете износ на кредит и период на отплата. Потоа кликнете на копчето Аплицирај сега за да ја почнете Вашата апликација за KREDDY кредит.

Чекор 2. Внесете лични податоци

Чекор 2. Внесете лични податоци

Внесувате Ваше име, презиме, единствен матичен број на граѓани (ЕМБГ), мобилен телефон, број на лична карта или пасош (ја означувате опцијата веднаш под полето за внес) и електронска адреса (e-mail).

Чекор 3. Исплата на кредит

Чекор 3. Исплата на кредит

Вашата апликација се обработува. Одобрениот кредит ќе биде исплатен на Вашата трансакциска сметка за кратко време.

Услови за брз кредит

За да аплицирате за KREDDY кредит, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст

За KREDDY кредит може да аплицираат сите државјани на Р. Македонија на возраст помеѓу 18 и 75 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Редовни приходи

Редовни месечни приходи се еден од условите за да аплицирате за KREDDY кредит. Во одредени случаи може да Ви биде побаран и доказ за редовен работен однос или приход од други извори со цел Вашата апликација да биде успешно комплетирана.

Потребни документи за аплицирање

За да аплицирате за KREDDY кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и опционално е-адреса за да аплицирате. Ние ќе Ви испратиме еднократна лозинка (OTP) на вашиот мобилен телефон за да ја проверите вашата апликација и да се најавите на Вашата сметка.

ден
ден
ден
дена
дена
дена
Провизија за одобрување
0.00 ден
Провизија за администрирање (СВТ 0%)
0.00 ден
Вкупен износ за отплата
0 ден
Датум на отплата
Износ на рата сега
0 ден

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Главно мени

Аплицирај сега

Call back


});