02 / 323 8888
Легенда
Аплицирај во експозитура
Продажна мрежа
 
Пребарај во листа на партнери:
Пребараj по град:
  АПЛИЦИРАЈ ОНЛАЈН

  Локации на продажна мрежа

  • Наши експозитури

  Доколку сакате да аплицирате за ненаменски кредит Kreddy со кеш исплата во една од нашите експозитури, тогаш внесете ја вашата моментална локација и ќе добиете насока за најблиската експозитура во која можете да аплицирате.

  • ПОС партнери

  Доколку сакате да аплицирате за наменски Kreddy кредит кај нашите партнери, потребно е лично да отидете во продажното место/салоните на партнерите. При тоа треба да понесете со себе валидна лична карта или пасош. Операторите/продавачите на нашите партнери ќе ја процесираат апликацијата за Вас. Одберете една од понудените продажни локации на нашите партнери на следниот линк. Ако Ви е потребна помош, Ве молиме контактирајте на 02/323 - 8888

  Ви треба помош?

  Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот Сабота од 09:00 до 17:00 часот и Недела од 10:00 до 15:00 часот. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

  02 / 323 8888

  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  Сабота 09:00 - 17:00
  Главно мени

  Аплицирај сега

  Call back


  });