02 / 323 8888

За нас

Finstar Financial Group претставува глобална приватна инвестициска групација која работи во Европа, САД, Азија, Латинска Америка и ЗНД, која е главно фокусирана на fintech, но години наназад го гради својот углед како успешна компанија во областа на финансиските услуги, информатичната технологија (ИТ), кредитирање на население, медиумите и недвижниот сектор.
Digital Finance International е нова компанија во Finstar холдинг инвестицијата на Finstar и нуди широк спектар на производи за кредитирање и услуги на пазарите ширум светот, а посебно се фокусира на пазарите во земјите во развој, со цел да излезе во пресрет на финансиски потреби на клиентите од тие делови на светот.
Нашата цел е да овозможиме поедноставен пристап до финансиите преку побрза и потранспарентна форма на кредитирање на клиенти ширум светот кои своите финансиски потреби не можат да ги обезбедат преку тековната понуда на банкарски производи.
Нашите производи и услуги се дизајнирани да им овозможат на луѓето да ги задоволат своите финансиски потреби преку регулирана и стандардизирана платформа за кредитирање која се интегрира во нивните секојдневни активности.
Со брзиот развој на мобилната и интернет технологијата, ние сме во можност да им понудиме на нашите клиенти финансиски производи кои се адаптирани на нивните барања, побрзи и поедноставни за корисниците отколку што биле претходно достапни.
DFI обезбедува доследна поддршка за своите клиенти со кои гради долгорочни односи и целосно сме посветени да им помогнеме на нашите клиенти не само со нивните краткорочни финансиски потреби, туку и да изградаме подобра финансиска иднина на долг рок.

ден
ден
ден
дена
дена
дена
Провизија за одобрување
0.00 ден
Провизија за администрирање (СВТ 0%)
0.00 ден
Вкупен износ за отплата
0 ден
Датум на отплата
Износ на рата сега
0 ден

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Главно мени

Аплицирај сега

Call back


});