02 / 323 8888

Covid-19

Водејќи се од принципите за општествено одговорно работење, ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал и согласно усвоените мерки од страна на Министерството за финансии и Владата на Република Северна Македонија, Ве информираме дека ДФИ подготвува објава на Понуда за промена на условите за сервисирањето на кредитна изложеност на кредитокорисниците, која ќе биде објавена во најбрз можен рок, согласно роковите за прилагодување на интернет платформите и системите на друштвото.


Во меѓувреме, ние бараме најдобро решение за секој од Вас поединечно!

Контактирајте не на 02/323-6666, и проверете која е специјалната понуда за Вас!


Ваш Kreddy

(објавено 09.04.2020)

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Partner Locations
Partner Locations
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за KREDDY кредит и кај нашите партнери
Изберете ја најблиската локација
Главно мени

Аплицирај сега

Call back


});