02 / 323 8888

Кредит за сите Ваши потреби!

До 180.000 денари, рок на отплата до 36 рати. Екстра намалени провизии!

Креди - Вреди

ден
ден
ден
дена
дена
дена
Провизија за одобрување
0.00 ден
Провизија за администрирање (СВТ 0%)
0.00 ден
Вкупен износ за отплата
0 ден
Датум на отплата
Број на рати
0 рати
Износ на рата претходно
0 ден
Износ на рата сега
0 ден

Останете безбедни, купувајте од дома со Kreddy, отплаќајте на рати и добијте го производот на врата со бесплатна достава!

Само 3 чекори ве делат од посакуваниот производ:
1
Одберете производ(и) од Продажна мрежа
2
Исконтактирајте не на 070361089 нашите оператори ќе ја направат апликацијата
3
Ќе го добиете производот на врата со БЕСПЛАТНА достава !

Зошто да одбереш Kreddy?

 • Аплицирајте за брз кредит и добијте одобрение преку интернет
  Yes
 • Одобрување и исплата истиот работен ден
  Yes
 • Минимална документација
  Yes
 • Нема скриени трошоци
  Yes

Како до кредит?

Чекор 1. Одберете услови за кредитот

Чекор 1. Одберете услови за кредитот

Одберете износ на кредит и период на отплата. Потоа кликнете на копчето Аплицирај сега за да ја почнете Вашата апликација за KREDDY кредит.

Чекор 2. Внесете лични податоци

Чекор 2. Внесете лични податоци

Внесувате Ваше име, презиме, единствен матичен број на граѓани (ЕМБГ), мобилен телефон, број на лична карта или пасош (ја означувате опцијата веднаш под полето за внес) и електронска адреса (e-mail).

Чекор 3. Исплата на кредит

Чекор 3. Исплата на кредит

Вашата апликација се обработува. Одобрениот кредит ќе биде исплатен на Вашата трансакциска сметка за кратко време.

Услови за брз кредит

Возраст

За KREDDY кредит може да аплицираат сите државјани на Р. Македонија на возраст помеѓу 18 и 75 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Редовни приходи

Редовни месечни приходи се еден од условите за да аплицирате за KREDDY кредит. Во одредени случаи може да Ви биде побаран и доказ за редовен работен однос или приход од други извори со цел Вашата апликација да биде успешно комплетирана.

Потребни документи за аплицирање

За да аплицирате за KREDDY кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и опционално е-адреса за да аплицирате. Ние ќе Ви испратиме еднократна лозинка (OTP) на вашиот мобилен телефон за да ја проверите вашата апликација и да се најавите на Вашата сметка.

Контактирајте не

Работно време

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00

Најчесто поставувани прашања

Колкава е висината на трошоците за кредит?

• Годишна каматна стапка 0% годишно
• Провизија од 0,80% до 2,14% (месечно) за администрирање на кредитот во зависност од рокот за кој аплицирате

• Еднократна провизија за одобрување во износ од 5% од одобрениот кредит (кредитот се исплаќа на Корисникот, намален за износот на име провизија за одобрување на кредит)
Сите трошоци за кредитот се достапни и транспарентно прикажани при процесот на аплицирање. Доколку предвидените трошоци не се прифатливи за Вас, имате опција да не продолжите со потпишување на договорот. Договорот за кредит се смета за склучен во моментот на потпишувањето. На тој начин, Вие не сте обврзани да го прифатите договорот пред да го потпишете.

До кој износ и период на отплата на кредитот можам да алицирам?

KREDDY кредитот може да биде одобрен во износ од 10.000 ден до максимален износ од 180.000 ден. за нашите редовни клиенти, со период на еднократна отплата од 3 до 36 месеци. Износот кој се исплаќа се одредува индивидуално за секој клиент зависно од висината на приходите и кредитната историја.

Што е Kreddy?

Kreddy е краткорoчен кредит кој Ви овозможува позајмување на парични средства за временски период од 3 до 36 месеци. Kreddy ќе Ви ги обезбеди потребните парични средства за покривање на Вашите краткорочни финансиски потреби.

Не го гледате вашето прашање овде? Прочитај повеќе или Контактирајте не

Искуства од нашите клиенти

Аплицирањето e достапно онлајн преку сите уреди. Посебно аплицирањето преку таблет е спас за луѓето како мене, кои што постојано патуваат.

БОЈАН Р.

Едноставноста при аплицирање е нешто што најмногу ми се допаѓа кај KREDDY, Доста ми е од чекањето и долгите редици во Банките! Поздрав

МЕТИН Б.

Вистинско решение секогаш кога брзо ми се потребни пари. Заради брзината и достапноста веќе станав редовен корисник. Благодарам Kreddy

ЕЛЕНА В.

Добијте пари на вашата сметка за 15 минути

Главно мени

Аплицирај сега

Call back

Positive SSL

});