02 / 323 8888

Рефинансирање на кредит

Yes

Рефинансирајте ги вашите потрошувачки кредити со Креди!

Yes

Искористете ја можноста да подигнете поголем износ на кредит со подолг рок на враќање, а да отплатувате само една месечна рата.

Yes

Брза постапка на одобрување, пониски провизии!!!

Yes

Тука сме за да Ви помогнеме - контактирајте веднаш на 02323 8888

Кредитен износ:
од 10.000 до 180.000
Период на отплата:
3 до 36 месеци
Апликација во процесирање:
15 минути
1
2
или
Кредитор Износ
Не се внесени долгови
Вкупно 0 ден
3
ден
1 ден
180 000 ден
0 ден
0 ден
0 ден

4
Месеци
3 Месеци
36 Месеци
Провизија за одобрување
0.00 ден
Провизија за администрирање (СВТ 0%)
0.00 ден
Вкупен износ за отплата
0 ден
Датум на отплата
Број на рати
0 рати
Износ на рата претходно
0 ден
Износ на рата сега
0 ден

Зошто рефинансирањето со Креди е одличен начин да заштедите пари?

Пренесете го кредитот
Затворање на постоечките кредити

Доколку имате еден или повеќе кредити во банка или друга финансиска институција, рефинансирајте ги вашите кредити кај нас! Брза постапка на одобрување, пониски провизии!!!

Подобрување на условите
Подобрување на условите

Рефинансирајќи ги Вашите кредити кај нас, ќе ја имате можноста да ги затворите вашите постоечки кредити преку еден кредит со помала месечна рата и подолг рок на враќање!

Позајмете дополнително
Позајмете дополнително

Со рефинансирање на Вашите постојни кредити со Креди, покрај нивното затворање, ќе имате можност да позајмите дополнителни парични средства под поволни услови!

Контакт телефон 02 / 323 8888

Можете да ги рефинансирате вашите кредити доколку

  • Вие сте на возраст над 20 години
    Yes
  • Имате потрошувачки кредит во друга финансинска компанија
    (банка, финансиско друштво за брзи кредити)
    Yes

Дали имате прашања?

Јавете се нашиот контакт број 02 / 323 8888
или пишете ни на емаил адреса info@digitalfinance.mk
Kreddy
Како да аплицирам? Зошто Kreddy? Услови Локации Биди наш партнер 02 / 323 8888
Главно мени

Аплицирај сега

Call back

}); `