Креди наменски кредити - плаќајте на рати

  • 30 дена грејс период
  • До 36 месеци за отплата
  • Инстант одобрување во продавница
  • Над 100-тина партнерски локации

Колку ќе отплатам?

Ден
3.500 Ден
10.000 Ден
Период
на отплата
6 Месеци
Без
камата
30 денови
Месечна
отплата
30 Ден

Како да аплицирам?

1
1. Одбери производ коj би сакал да го купиш
2
2. Извести го продавачот дека сакаш да купиш на кредит преку Креди
3
3. Продавачот ja пополнува Вашата апликациja
4
4. Нашиот оператор од контакт центарот ќе ја одобри Вашата апликација за неколку минути и Вие ги добивате посакуваните производи

Купуваj сега и почни да отплатуваш на рати после еден месец! Одобрување веднаш, флексибилни месечни рати за отплата, без документациjа!

Каде да аплицирам за Kreddy? Колку треба да отплатам?

Купувајте онлајн со е-Креди!

Сега можете да купувате од удобноста на Вашиот дом, потполно ONLINE со кредитот Kreddy! Плаќате по еден месец, на 36 рати! Премиерно со нашиот партнер Риверсофт!

Аплицирајте сега!

Локации

Сите
Услуги
Технологија
Домаќинство
Животен стил
Online
M 22 - Avto skola
ANTARIAS
DIVANO STIL
BOBIEM
TURBOMAKS
AR-DI
VUCKO
MULTIBREND
TEHHNOMARKET
ANHOCH
GREESTORE GROUP
TOLLAKS
PC KONTROL HARDVER
ELEKTROMEHANIKA
EVROKONEKT
HANDY
MOTOCENTAR
SETEC
UNIVERZAL DIZAJN
FLORIS
MARSIMO
FILADELFIJA

Станете наш партнер

Зајакнете го вашиот бизнис и зголемете ја продажбата! Овозможете им на вашите потрошувачи да плаќаат на рати. Флексибилноста ја зголемува потрошувачката моќ!

Сега и Kreddy се вклучува во онлине продавници!

Внесете ги Вашите податоци

Ex: (071) 123-456

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот и Сабота од 09:00 – 17:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00
Главно мени

Аплицирај сега

Call back


Kreddy
Како да аплицирам? Зошто Kreddy? Услови Локации Биди наш партнер 02 / 323 8888