02 / 323 8888

Аплицирајте за кредит

1.Изберете ги Вашите услови
2.Внесете лични податоци
3.Исплата на кредит
*Доколку не сакате да оставите податоци за онлајн аплицирање, слободно посетете ги нашите експозитури и таму добијте инстант готовина!
Пример: DDMMYYYRRBBBK
Example: (071) 123-456
Example: A1234567

Креирај нова сметка

Креирајте нова сметка со внесување на Вашата лозинка. Истата лозина треба да ја користите при најава на Вашиот кориснички профил.

Имате Facebook или Google account?

Користете ја вашата сметка на Фејсбук или на Google за да ја регистрирате вашата сметка и да пристапите до вашиот кориснички профил.Податоци за кредит

Износ на кредит
0 ден
Период на отплата
0 дена
Провизија за администрирање
0 ден
СВТ
0 %

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот Сабота од 09:00 до 17:00 часот и Недела од 10:00 до 15:00 часот. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00
Главно мени

Аплицирај сега

Call back


});