02 / 323 8888

Отплата

ден
ден
ден
дена
дена
дена
Провизија за одобрување
0.00 ден
Провизија за администрирање (СВТ 0%)
0.00 ден
Вкупен износ за отплата
0 ден
Датум на отплата
Износ на рата сега
0 ден

Covid-19

Со секоја Ваша уплата Kreddy донира во борба против Covid 19, а тоа воедно е и Ваш придонес за побрзо справување со пандемијата!

 

Четири дена пред датумот на доспевање на Вашиот кредит, ние ќе Ви испратиме потсетување за уплата преку СМС и e-mail.

Најавете се на Вашиот кориснички профил и проверете ја моменталната состојба на Вашиот кредит за да ја направите потребната уплата.

Како да направите отплата?

Вашите средства може да ги уплатите:

  • Во банка или пошта на една од нашите сметки наведени подолу
  • Во една од нашите експозитури: Експозитура Центар (спроти Собрание), Експозитура Кисела Вода (на Рампа), Експозитура Ѓорче Петров ( на гл. улица до Сетек) со раб. време: Понеделник – Петок 08:00ч – 20:00ч; Сабота 09:00ч – 17:00ч и Експозитура Струмица (на главен Плоштад) со работно време од 08:30ч-18.30 часот.
  • Преку електронско банкарство од удобноста на Вашиот дом. Кратко упатство од секоја банка може да најдете на следниве линкови:

За Стопанска банка кликнете тука

За НЛБ Банка кликнете тука

За Комерцијална банка кликнете тука

Стопанска Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Стопанска Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 200-0031005525-15
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеНЛБ Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: НЛБ Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 210-0716640002-96
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеКомерцијална Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Комерцијална Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 300-0000040272-82
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеХалк Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Халк Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 270071664000109
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеВи треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02 / 323 8888

Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Главно мени

Аплицирај сега

Call back


});