3 to 12* Month Installment Loans up to 100,000 MKD

Kreddy gave us an easy way to get up to 100,000 MKD without dealing with annoying banks.

- BOJAN AND ALEKSANDRA, SKOPJE
ден
ден
ден
дена
дена
дена
Камата
0.00 ден
Вкупно провизиjа
0.00 ден
СВТ
0 %
Број на рати
0
Износ на рати
0
Датум на отплата
Вкупен износ за отплата
0 ден
*Up to 24 months with extensions

Зошто да одбереш Kreddy?

 • Аплицирајте и добијте одобрување преку интернет
  Yes
 • Одобрување и исплата истиот работен ден
  Yes
 • Без депозит или гаранција
  Yes
 • Минимална документација
  Yes
 • Нема скриени трошоци
  Yes

Како да аплицирам ?

Чекор 1. Изберете ги Вашите услови
Чекор 1. Изберете ги Вашите услови

Одберете износ на кредит и период на отплата. Потоа кликнете на копчето Аплицирај сега за да ја почнете Вашата апликација за FORZA кредит.

Чекор 2. Внесете лични податоци
Чекор 2. Внесете лични податоци

Внесувате Ваше име, презиме, единствен матичен број на граѓани (ЕМБГ), мобилен телефон, број на лична карта или пасош (ја означувате опцијата веднаш под полето за внес) и електронска адреса (e-mail).

Чекор 3. Исплата на кредит
Чекор 3. Исплата на кредит

Вашата апликација се обработува. Одобрениот кредит ќе биде исплатен на Вашата трансакциска сметка за кратко време.

Дали се квалификувам?Возраст


Редовни приходи


Потребни документи за аплицирање


Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Контактирајте не

Работно време

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00

Најчесто поставувани прашања

Колкава е висината на трошоците за кредит?

• Моментална промотивна понуда – 0% трошоци за прв кредит
• Редовна понуда – 29% провизија за аплицирање, обработка, одобрување и администрирање на кредит
• Секој втор и иден кредит е со провизија од 10%-25%
Сите трошоци за кредитот се достапни и транспарентно прикажани при процесот на аплицирање. Доколку предвидените трошоци не се прифатливи за Вас, имате опција да не продолжите со потпишување на договорот. Договорот за кредит се смета за склучен во моментот на потпишувањето. На тој начин, Вие не сте обврзани да го прифатите договорот пред да го потпишете.

До кој износ и период на отплата на кредитот можам да алицирам?

KREDDY кредитот може да биде одобрен во износ од 3 000 ден. до максимален износ од 30.000 ден. за нашите редовни клиенти, со период на еднократна отплата од 7 до 30 дена. Износот кој се исплаќа се одредува индивидуално за секој клиент зависно од висината на приходите и кредитната историја.

Што е кредит до плата?

Кредит до плата е краткорoчен кредит кој Ви овозможува позајмување на парични средства за краткорочен временски период од 7-30 дена. Кредитот до плата ќе Ви ги обезбеди потребните парични средства за покривање на Вашите краткорочни финансиски потреби.

Не го гледате вашето прашање овде? Прочитај повеќе или Контактирајте не

Here’s What Our Customers Say...

Аплицирањето e достапно онлајн преку сите уреди. Посебно аплицирањето преку таблет е спас за луѓето како мене, кои што постојано патуваат.

АЛЕКСАНДРА Ј.

Едноставноста при аплицирање е нешто што највеќе ми се допаѓа кај KREDDY, Доста ми е од чекањето и долгите редици во Банките! Поздрав

БЕКИМ Б.

Вистинско решение секогаш кога брзо ми се потребни пари. Заради брзината и достапноста веќе станав редовен корисник. Благодарам Kreddy

ДЕЈАН Н.

Добијте пари на вашата сметка за 15 минути

Главно мени